Trådløs videoovervågning

Trådløs videoovervågning er et effektivt værktøj til at afskrække tyve. Skulle man alligevel være vidne til tyveri, giver videoovervågningen naturligvis mulighed for at identificere gerningsmanden eller dokumentere et tyveri via video.

Alpha Security er specialister i installation af professionelle kameraløsninger, som effektivt forhindrer tyveri og hærværk på udsatte områder. Vi kommer ud og besigtiger din butik og vurderer i fællesskab med dig hvilken løsning, der passer bedst til dine behov.

Hvad består videoovervågning af?

Et typisk videoovervågningssystem består af fladskærme, harddiske og eventuelt styringsenheder. Videooptagelserne er digitale og kan vises på fladskærme direkte i butikken eller i baglokalet. Det er også muligt at logge ind på din computer eller mobile enhed og se overvågningen, når du ikke er i butikken. Antallet af kameraer og fladskærme afhænger naturligvis af størrelsen på butikken. Mindre virksomheder kan nøjes med 2-4 kameraer, mens større butikker har brug for op mod 32 eller flere kameraer.

Trådløs videoovervågning

Videoovervågningen er med til at mindske tyveri i din butik. Det har både en præventiv effekt men er også et effektivt værktøj til at overvåg​e butikken og spotte tyve, der forsøger at stjæle.

Alpha Security tilbyder professionel trådløs videoovervågning. Uanset hvilken løsning du måtte ønske, kan Alpha Security hjælpe dig med butikssikring til netop dit behov.

Vi tilbyder blandt andet følgende typer af kameraer

Professionelle videokameraer

Flere og flere trådløse sikkerhedsløsninger ser dagens lys. Det skyldes blandt andet, at de er sværere for en tyv at deaktivere, idet de ikke indeholder kabler, der kan klippes over. Du slipper ligeledes for synlige ledningstræk og du får derfor en visuelt flottere butik.

Fordelen ved vores trådløse videoovervågning er, at kameraet kun aktiveres, når det opfanger bevægelse. Løsningen indeholder således en indbygget, strømbesparende løsning.

Alpha Security tilbyder gratis vejledning

Det er vigtigt, at du får det rette overvågningssystem, og derfor tilbyder vi dig naturligvis et gratis besøg, hvor vi vejleder dig om sikkerhed i din butik. Vi tager dine behov i betragtning og skræddersyer den perfekte løsning til din butik. Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen til højre, så kontakter en af vores medarbejdere dig hurtigst muligt.

  • Reducerer svind med op til 66%

  • Tjen investeringen hjem inden for et år

  • Eneste alarmbrik, som ikke kan brydes op

  • Få et gratis konsulentbesøg og analyse af netop dit behov

Gratis sikkerhedstjek

Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.​