Butiksalarmer forhindrer tyveri

Hos Alpha Security har vi et stort udvalg af butiksalarmer i forskellige kategorier og til forskellige varetyper.

Butiksalarmer

Vi har forskellige former for tøjalarmer, tilpasset til forskellige typer af tøj og tilbehør, så man kan forhindre tyveri. Sammen med tøjalarmerne opstilles alarmantenner, der begynder at larme, hvis tyvene forsøger at forlade butikken med varer, der ikke er betalte.

Safere og punktsikring

I vores udvalg af butiksalarmer har vi blandt andet safere er små gennemsigtige bokse, som er smarte til små og dyre ting, hvor det er både nemt og attraktivt for tyvene at putte det i lommen.
Alarmen er indbygget i en lille gennemsigtig æske, som de fleste vil kunne genkende fra videobutikker, hvor de bruges til at sikre at DVD’er og spil ikke bliver stjålet.
Derudover har vi også punktsikring, der typisk anvendes til udstillingsmodeller af eksempelvis laptops, tablets, mobiltelefoner og el-værktøj, så de ikke bare kan puttes i lommen.

Få et gratis konsulentbesøg og analyse af netop dit behov

Har du spørgsmål om butiksalarmer?

Hos Alpha Security har vi stor erfaring og ekspertise inden for butiksalarmer, så kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om, hvilke sikringsprodukter der passer bedst til dine behov.
Vi giver gerne et gratis konsulentbesøg, hvis du vil drage nytte af vores fulde viden i forhold til, hvordan din butik sikres bedst muligt ved hjælp af butiksalarmer og vores andre produkter som f.eks. kundetællere eller tøjalarmer.
Uanset om du skal åbne en ny butik, eller bare vil have et sikkerhedstjek i en allerede eksisterende butik, så kan vi hjælpe dig med at finde den optimale løsning. Det eneste du skal gøre, er at ringe til os på 70 23 05 22 eller udfylde kontaktformularen, så hører du fra os så hurtigt som muligt.

  • Reducerer svind med op til 66%

  • Tjen investeringen hjem inden for et år

  • Eneste alarmbrik, som ikke kan brydes op

  • Få et gratis konsulentbesøg og analyse af netop dit behov

Gratis sikkerhedstjek

Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.​