Butiksovervågning

Alle løsninger inden for butiksovervågning

De senere år har vi oplevet en stigende efterspørgsel på butiksovervågning. Butiksejere anvender det som et supplement til den traditionelle varesikring for at identificere og mindske svindkilder.

Alpha Security udbyder de nyeste og bedste produkter inden for TV-overvågning. Vi har flere hundrede forskellige typer kameraer, så der med sikkerhed også findes en løsning inden for TV-overvågning, der passer til din butik.

Vi kommer gerne og analyserer dit behov, sætter kamerainstallationen op i din butik og rådgiver dig i brug af overvågningsudstyret.

Tag overvågningsbillederne med dig

Vores butiksovervågningssystemer er driftsikre og pålidelige, og teknikken er veludviklet. Alle vores overvågningssystemer leveres med netværksopkobling, hvilket betyder, at du kan se overvågningsbillederne på din smartphone, computer eller tablet, uanset hvor du befinder dig.

Billederne leveres i høj og skarp kvalitet, og de fungerer derfor som gyldig dokumentation overfor politiet og forsikringsselskabet.

Kontakt Alpha Security

Hvis du har spørgsmål til TV-overvågning eller butikssikring generelt, er du velkommen til at kontakte os. I Alpha Security har vi stor erfaring og ekspertise med opsætning af TV-overvågning og alle andre former for tyverisikring.

Vi hjælper dig gerne med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov, og vi giver gerne et gratis konsulentbesøg. Her vil vi vejlede dig om sikkerhed i din butik, hvorefter vi kan anbefale dig det udstyr, der passer bedst til dig.

Om du er en nystartet virksomhed, eller om du blot vil opgradere din i forvejen etablerede forretning, så hjælper vi dig gerne. Vi sidder altid klar med et uforpligtende tilbud, uanset om det omhandler tøjalarmer eller anden varesikring. Har det interesse, så kan du udfylde kontaktformularen til højre, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe på 70 23 05 22.

Alpha Security kan levere

  • Reducerer svind med op til 66%

  • Tjen investeringen hjem inden for et år

  • Eneste alarmbrik, som ikke kan brydes op

  • Få et gratis konsulentbesøg og analyse af netop dit behov

Gratis sikkerhedstjek

Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.​