Alarm labels

Alarm labels med en dummy stregkode er den perfekte måde at “narre” tyven på. Sælger du ikke tekstilvarer er det en ideel varesikringsløsning til netop din butik!

Alarm labels Ofte er alarm labels udformet med en såkaldt “dummy” stregkode, der gør, at de ikke ligner en traditionel alarm ved første øjekast. Som det ligger i ordet “dummy”, er det altså en stregkode uden funktion. Således er alarm labels en mere “skjult” form for alarm, hvormed den i højere grad kan afsløre tyve, da måske ikke alle tænker over, at stregkoden på varen rent faktisk er en alarm.

Inden for dagligvarehandlen deaktiveres alarm labels automatisk på kassebåndet, hvormed man ikke skal sidde og bøvle med at få alarmen af, som det er tilfældet med alarmbrikker. I udvalgsvarebutikker bygges den elektroniske deaktivering typisk ind i eller under kassedisken. Det er en effektiv og enkel form for alarm, som gavner de fleste butikker.

Alarm labels er et led i komplet butikssikring

Alarm labels kan ikke stå alene, hvis du ønsker at sikre din butik mod tyveri. Komplet butikssikring indeholder en række elementer, hvor alarm labels kun udgør én af disse. Ønsker du den bedste sikring, skal du således supplere med videoovervågning og evt. supplerende sikring af udvalgte varegrupper. Sælger du tøj i din butik bør du f.eks. benytte alarmbrikker, idet klæbefunktionen i alarm labels ikke gør sig godt på tekstil.

Det er altså ikke bare ligetil at lave komplet sikring af din butik. Hos Alpha Security tilbyder vi alle elementer til komplet butikssikring, så din butik altid har den optimale sikring. Omfanget af optimal sikring afhænger i høj grad af din butiks udformning samt prisniveauet på dine varer. Størrelsen af butikken afgør selvfølgelig hvor mange af hvert element, der bør være, men har som sådan ingen indflydelse på, hvilke elementer du bør have i din butikssikring. Det er i højere grad varernes type og prisniveau, der afgør dette. Også butikkens historik og beliggenhed har indflydelse på de endelige valg.

Alpha Security forhandler de bedste produkter på området, hvorved du altid er garanteret en butikssikring i højeste kvalitet uanset omfang af din butik. Du kan skræddersy sikringen, uanset om du ønsker en stor eller lille løsning. Vi tilbyder altså butikssikring til alle behov og har således også en idéel løsning til at sikre din butik. Kontakt os via kontaktformularen i siden og hør mere om, hvad vi kan gøre for din butik.

  • Reducerer svind med op til 66%

  • Tjen investeringen hjem inden for et år

  • Eneste alarmbrik, som ikke kan brydes op

  • Få et gratis konsulentbesøg og analyse af netop dit behov

Gratis sikkerhedstjek

Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.​