Trådløse alarmer

Undgå tyveri med trådløse alarmer

Har du sikret din butik med et alarmsystem? Vil du have optimal sikring både nat og dag? Trådløse alarmer er den rette løsning, uanset hvad du har brug for at sikre i din butik. Ønsker du et alarmsystem til din butik, har Alpha Security helt sikkert løsningen til dig.

Vi holder os løbende opdateret med tendenser inden for området, således at vi altid tilbyder de mest sikre produkter, der findes på markedet. Trådløse alarmer gør både din butik eller bolig visuelt pænere og du eliminerer risikoen for at kabler klippes over. Ønsker du at høre mere om trådløse alarmer er du velkommen til at kontakte os telefonisk, via mail eller gennem kontaktformularen på siden. Vi står altid klar til at hjælpe dig med lige netop din problematik.

Tip: Skiltning i sig selv er effektivt

Selvom det er lidt af en kliché, har det faktisk vist sig effektivt at skilte med, at du har et alarmsystem. Alene skiltningen afholder tyvene fra at stjæle dine varer eller bryde ind i din butik. Du er dog alligevel nødt til at tage dine forholdsregler i tilfælde af, at en tyv alligevel har tænkt sig at lægge vejen forbi din butik.

Kontakt Alpha Security idag

Vi har mange års erfaring inden for komplet butikssikring. Du skal således ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker en trådløs alarmløsning af høj kvalitet. Du kan enten ringe til os på 70 23 05 22 eller skrive en forespørgsel til os via kontaktformularen øverst til højre.

  • Reducerer svind med op til 66%

  • Tjen investeringen hjem inden for et år

  • Eneste alarmbrik, som ikke kan brydes op

  • Få et gratis konsulentbesøg og analyse af netop dit behov

Gratis sikkerhedstjek

Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.​