Loppesupermarkeder

Varesikring i loppesupermarkeder

Loppemarkedet i sin klassiske form blevet revolutioneret. Det er ikke længere nødvendigt at bruge en eftermiddag i en loppemarkedshal for at slippe af med sine genstande. Takket være loppesupermarkederne skal vi ikke længere selv stå ved boderne og prutte om priser.

Det kræver tilvænning, hvis danskerne skal adoptere konceptet. En del af den tilvænning handler om, at de skal kunne lade andre håndtere og passe på deres ejendele. Derfor skal man som loppesupermarkedsejer kunne sikre sine lejeres ejendele. Det kan vi hjælpe dig med.

Alpha Security har i de sidste 20 år leveret sikkerhedssystemer til butikker i Danmark og store dele af Europa. Vi er specialister indenfor vores felt, og vi sørger for at det der er dit, forbliver dit. Derfor er vi din ideelle samarbejdspartner, hvis du skal have foretaget varesikring af dit loppesupermarked.

Vi tilbyder det bedste professionelle udstyr på markedet, der sikrer din butiks, dine medarbejderes og ikke mindst dine kunders sikkerhed. Vores sikkerhedssystemer og udstyr har præventiv effekt og hjælper derfor mindst lige så meget med at forhindre butikstyveriet i at finde sted, som de hjælper under et eventuelt tyveri.

Hvad er et loppesupermarked?

Et loppesupermarked er et helt nyt koncept, der i de seneste år har fået større og større udbredelse. Her er de fysiske omgivelser blevet ændret, således at loppesupermarkedet minder mere om en butik end et klassisk loppemarked. Derfor slipper du for selv at skulle stå og sælge dine brugte ejendele.

I et loppesupermarked lejer du en stand eller en plads, hvor dine ejendele stilles op med prismærker og stregkoder på. Som i et normalt supermarked vil kunderne i loppesupermarkedet gå rundt med indkøbskurve og betale ved et kasseapparat.

Der findes en række loppesupermarkeder rundt omkring i Danmark, der alle har forskellige retningslinjer. For eksempel er der forskel på, hvor mange varer man må have til salg ad gangen, prisen på en stand, ligesom at loppesupermarkedet visse steder tager en lille procentdel af hvert salg.

Som indehaver af et loppesupermarked er du ansvarlig for dine kunders varer og deres kunders tryghed, når de handler ind. Hvis kunderne ikke føler, at der bliver taget hånd om deres ejendele, vil de med al sandsynlighed være mindre tilbøjelige til at have en stand hos dig. Derfor kan det være en god idé at få foretaget et sikkerhedstjek af din forretning.

Hvordan kan Alpha Security beskytte dine varer?

Alpha Security tilbyder et gratis konsulentbesøg, så vi kan finde den bedste løsning til dit loppesupermarked. Vi analyserer dine lokale for at finde de steder, hvor det er vigtigst, at vi sætter ind og optimerer. Det kan være alt fra trådløs videoovervågning ved kassesystemerne til trådløse alarmer . Derudover følger vi op på vores arbejde, og vejleder dig til at få den optimale sikkerhed i din forretning.

Varesikring

Det vigtigste aktiv i dit loppesupermarked, er dine kunders brugte ejendele. Disse skal være sikret på bedste vis, og særligt hvis der er tale om meget kostbare genstande. Vi mener, at elektronisk varesikring får langt de fleste tyve til at kaste håndklædet i ringen på forhånd, da det ikke er til at slippe afsted med uden, at hele alarmsystemet går i gang. ​ I et loppesupermarked skal man kunne forvente at finde alt mellem himmel og jord, og det betyder, at der er brug for sikkerhedsudstyr til forskellige varetyper.

Alarmer

Ekstra stærke Musling alarmbrikker til tøj.

Aflang pencil alarmbrik med integreret wire til tasker, sko og alt med et øje eller håndtag, man kan føre wiren igennem.
Selvklæbende alarmetiketter, der særligt er anvendelige til bøger, æsker og hårde genstande
Saferprogram bestående af hårde klare plastikbokse i forskellige størrelser , som kan passe på dine dvd’er, cd’er, spil, kosmetik og små elektronikenheder.
Disse giver alt i alt en komplet sikring af dit loppesupermarked. Denne sikkerhed vil dine lejere aldrig kunne finde på et traditionelt loppemarked. Derfor er det ikke bare blevet lettere at sælge sin gamle ejendele – det er også mere sikkert.

Kontakt os – få din forretning sikret

Alpha Security har prisgaranti og leverer komplette løsninger til dit loppesupermarked, så både du og dine lejere kan få den bedst mulige oplevelse.

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan øge sikkerheden i dit loppesupermarked, må du ikke tøve med at sende os en mail eller ringe til +45 70 23 05 22. Du kan finde vores mailadresser her på siden kontakt.​

  • Reducerer svind med op til 66%

  • Tjen investeringen hjem inden for et år

  • Eneste alarmbrik, som ikke kan brydes op

  • Få et gratis konsulentbesøg og analyse af netop dit behov

Gratis sikkerhedstjek

Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.​