Undgå tyveri med trådløse alarmer

Har du sikret din butik med et alarmsystem? Vil du have optimal sikring både nat og dag? Trådløse alarmer er den rette løsning, uanset hvad du har brug for at sikre i din butik. Ønsker du et alarmsystem til din butik, har Alpha Security A/S helt sikkert løsningen til dig.

Vi holder os løbende opdateret med tendenser inden for området, således at vi altid tilbyder de mest sikre produkter, der findes på markedet. Trådløse alarmer gør både din butik eller bolig visuelt pænere og du eliminerer risikoen for at kabler klippes over. Ønsker du at høre mere om trådløse alarmer er du velkommen til at kontakte os telefonisk, via mail eller gennem kontaktformularen på siden. Vi står altid klar til at hjælpe dig med lige netop din problematik.

Tip: Skiltning i sig selv er effektivt

Selvom det er lidt af en kliché, har det faktisk vist sig effektivt at skilte med, at du har et alarmsystem. Alene skiltningen afholder tyvene fra at stjæle dine varer eller bryde ind i din butik. Du er dog alligevel nødt til at tage dine forholdsregler i tilfælde af, at en tyv alligevel har tænkt sig at lægge vejen forbi din butik.

Kontakt Alpha Security A/S idag

Vi har mange års erfaring inden for komplet butikssikring. Du skal således ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker en trådløs alarmløsning af høj kvalitet. Du kan enten ringe til os på 49 71 70 77 eller skrive en forespørgsel til os via kontaktformularen øverst til højre.

GRATIS SIKKERHEDSTJEK 

UDFYLD FORMULAREN, OG BLIV KONTAKTET INDEN FOR 24 TIMER.​

 
 
 
 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CONCEPT TAG

​VERDENS STÆRKESTE ALARMBRIK​


​◘ Reducerer svind med op til 66%

◘ Tjen investeringen hjem inden for et år

◘ Eneste alarmbrik, som ikke kan brydes op

Få et gratis konsulentbesøg og analyse af netop dit behov

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

✔️Reducerer svind med op til 66%

✔️Tjen investeringen hjem inden for et år

✔️Eneste alarmbrik, som ikke kan brydes op

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Alpha Security A/S

CVR: 19042987

fb   in

info

Strandvejen 251A
​2920 Charlottenlund

Kontakt

Telefon: 49 71 70 77

Email: info@alpha-security.dk