Tøjalarmer til din tøjbutik

Som butiksejer er det almindeligt at måtte konstatere et svind i sine produkter, hvilket ofte kan forklares med tyveri. Derfor er det vigtigt at sikre sine varer med varesikring tilpasset produktgruppen – som eksempelvis alarmer til tøj.
Ved at anvende tøjalarmer kan du sikre dig mod, at tyvene putter tøjet i tasken eller beholder det på efter at have været en tur i prøverummet, hvilket opleves i butikker landet over.

Alpha Security kan tilbyde dig de bedste tøjalarmer på markedet, hvilket kan sætte en stopper for tyverierne i din butik.

Alpha Security har stort udvalg af tøjalarmer

Tøjbutikker lider ofte af problemer med tyveri, hvilket skyldes, at det er svært at gardere sig imod at folk benytter prøverummet til at putte tøj i tasker eller tage det på indenunder deres eget tøj.
Ved at anvende tøjalarmer forhindrer man den almindelige kunde i at stjæle tøjet ubemærket. Det kan også ske, at folk ved et tilfælde tager tøjet med ud af butikken, for eksempel hvis deres telefon ringer, og deres tanker dermed er et andet sted.

Også dette kan forhindres med tøjalarmer, hvis der samtidig er opsat alarmantenner, da alarmen vil starte, idet folk passerer alarmantennerne.
Vores tøjalarmer er de sikreste på markedet, så hvis du vil sætte en stopper for tyvene i din butik, skal du ikke tøve med at henvende dig til os. Hvis du har brug for mere end tøjalarmer, så læs også om vores varesikring.

Tøjalarmer af højeste kvalitet

Hos Alpha Security kan vi hjælpe med at sikre butikker mod tyveri med vores store udvalg inden for varesikring. Vi sælger ikke bare tøjalarmer, men også punktsikring, alarmantenner, alarmetiketter og andre former for sikkerhedsudstyr.

Vi går højt op i altid både at kunne tilbyde de bedste tøjalarmer og andre produkter til sikring af butikker. Derfor opdaterer vi løbende vores varesortiment på alle områder, således også inden for tøjalarmer, hvor vi kan garantere, at vores alarmer til tøj altid er af højeste kvalitet.

Vi kan svare på dine spørgsmål om tøjalarmer

Hvis der er tvivl om hvilke af vores tøjalarmer, der passer bedst til netop din butik, står vi til rådighed og besvarer gerne spørgsmål – ikke bare omkring alarmer til tøj, men også inden for vores andre sikkerhedsprodukter.
Vi har tøjalarmer til alle fabrikater af varesikringsstandere, bl.a. Sensormatic, Nedap, Checkpoint, Gateway, Crosspoint, Amersec, WG, Jydsk Varesikring, m.fl.

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde en god service til vores kunder, hvorfor vi tilbyder gratis konsulentbesøg. Vores medarbejdere er specialister indenfor varesikring, hvilket sikrer, at vi finder de rette tøjalarmer til alle butikker, såvel nyåbnede som etablerede, der leder efter alarmer til tøj. Hvis du vil kontaktes om dit behov for tøjalarmer eller andet, kan du bare ringe på 70 23 05 22 eller udfylde kontaktformularen. Så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

  • Reducerer svind med op til 66%

  • Tjen investeringen hjem inden for et år

  • Eneste alarmbrik, som ikke kan brydes op

  • Få et gratis konsulentbesøg og analyse af netop dit behov

Gratis sikkerhedstjek

Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.​