Sensormatic

Oplever du svind i din butik? Har du svært ved at identificere, hvordan svindet opstår? Så lad os hjælpe dig med et elektronisk varesikringssystem.

Svind og tyveri er en stor omkostning i detailbranchen. Det er en dyr post i regnskabet, der påvirker virksomhedens profit og tal på bundlinjen. Ved at mindske tyveri så meget som muligt med ordentligt sikkerhedsudstyr, vil du kunne optimere din økonomi og få bedre resultater.

Alpha Security er leverandør af det nyeste og smarteste tyverisikringsudstyr, der findes på markedet. Det omfatter blandt andet elektronisk varesikring, der er en effektiv metode til nedbringelse af tyveri og forbedring af din virksomheds økonomi. Elektronisk varesikring virker både som afskrækkelse for tyve og som metode til at afsløre tyveri. Alpha Security tilbyder bl.a. elektronisk varesikring fra producenten Sensormatic, der er den førende leverandør af elektroniske varesikringssystemer i verden.

Sensormatic

Sensormatic er verdens førende producent af elektroniske AM varesikringssystemer kaldet EAS (elektronic article surveillance). Sensormatic elektronisk varesikring er et af markedets mest effektive systemer til at sikre din butik mod tyveri. Systemet er brugervenligt og effektivt, samt minimerer svind og tyveri i din butik. Sensormatic producerer de bedste produkter indenfor markedet af elektronisk AM varesikring, hvilket gør dem til detailhandlernes fortrukne leverandør af sikkerhedssystemer i en række lande. Sensormatics elektroniske varesikring er meget pålideligt og har det største dækningsområde i branchen. Den brede ind- og udgangsdækning gør systemet meget driftsikkert. Installation af et tyverisikringssystem fra Sensormatic vil skabe tryghed i din virksomhed, og du kan have dine produkter stående fremme i din butik uden at være bekymret.

Sådan virker et Sensormatic system

Et system fra Sensormatic består af deaktivatorer og aftagere ved kasserne og detektorer ved butiksudgangene. Ydermere, påsættes der elektroniske brikker eller alarmetiketter på de enkelte varer i butikken. Brikkerne og alarmetiketterne starter en alarm, hvis disse ikke er deaktiveret af personalet, inden varen forlader butikken. Systemet hjælper dit personale med at sikre din butik på en let og overskuelig måde. Sensormatic varesikring er diskret og let anvendeligt, og det er muligt for kunden at se produktet og have det i hånden, mens produktet er sikret. Derfor kan kunden få produktet mellem hænderne, hvilket vil øge oplevelsen og derfor salget. De diskrete sikringssystemer er særligt velegnede, når det gælder mode- og sportstøj, materialister, byggemarkeder, radio/TV/tele- butikker og apoteker.

Designet er enkelt og pænt og passer ind i enhver butik. Derudover har detektorerne plads på siden til en reklame eller et logo. Alpha Security vil sørge for levering og installering af elektronisk varesikring fra Sensormatic i din butik. Vi har også tilbehør og reservedele til Sensormatic-systemet, hvis du har et system i forvejen, og det er gået i stykker, eller du mangler nogle dele til det.

Levering og installation

Alpha Security udbyder Sensormatics butikssikringsprodukter. Vi kan levere elektronisk varesikring fra Sensormatic med tilbehør til din butik. Vi kommer til din butik og sætter det op og installerer det, og vi går først, når det virker. Efterfølgende kommer vi gerne og udfører et servicecheck. Udover det har vi en række andre produkter, som du kan se i fanerne øverst. Vi sørger for, at din virksomhed bliver sikret på en ordentlig måde. Ud over Sensormatic tilbyder vi også det fulde varesikringsprogram fra Gunnebo-Gateway, Nedap, Amersec og MTC. Vi kan også være behjælpelige med at opsætte TV-overvågning, kundetællere, punksikring og bibliotekssikring. Endelig tilbyder vi konsulentbesøg, hvis der er behov for det. Uanset om du vil høre mere om varesikring eller nogle af vores andre services, kan du udfylde kontaktformularen til højre på skærmen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.