Effektive varesikringsantenner

Hos Alpha Security har vi et stort udvalg af butiksalarmer i forskellige kategorier og til forskellige varetyper.

Effektive varesikringsantenner

Selvom din butik allerede er sikret mod tyveri med tyverialarmer på varerne, kan tyven i nogle tilfælde stadig slippe afsted med at stjæle. Når tyven lægger varerne i folieforede tasker og jakker, aktiveres alarmen ikke og tyven kan ubemærket forlade butikken med tyvegods.

Disse tyverier kan undgås med en metaldetektor. Flere af vores varesikringsantenner har en indbygget metaldetektor. Personalet får en diskret advarsel, når en person med folieforet taske eller jakke træder ind i butikken. Således er der mulighed for at holde øje med tyven og gribe ham på fersk gerning.

Indstillelige metaldetektorer

Butikker kan dog opleve at en metaldetektor giver en række utilsigtede alarmer, fordi den også opfanger barnevogne og andet. Derfor ender mange butikker med at slå metaldetektoren fra. Med vores metaldetektorer har du dog mulighed for at indstille til at afgive en “stille” alarm i form af buzzer/pager eller rotorblink, så ærlige kunder ikke forulempes.​

Den bedste løsning på markedet

Vi leverer de bedste metaldetektorer på markedet, og vi har en løsning til dig, uanset om du skal have metaldetektorer som supplering til dine nuværende varesikringsantenner, eller om du skal have helt nye antenner med indbyggede metaldetektorer.

Vi har fagligt kompetente medarbejdere, der løbende holder deres specialviden ajour og altid er klar til at rådgive dig professionelt. Vores komplette butiksløsning er derfor altid af højeste kvalitet på markedet. Udfyld kontaktformularen til højre og vi vil ringe dig op snarest muligt. Sammen kan vi skræddersy den bedste butiksløsning mod tyveri til din butik.

  • Reducerer svind med op til 66%

  • Tjen investeringen hjem inden for et år

  • Eneste alarmbrik, som ikke kan brydes op

  • Få et gratis konsulentbesøg og analyse af netop dit behov

Gratis sikkerhedstjek

Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.​