Effektive butiksalarmer der forhindrer tyveri

Hos Alpha Security har vi et stort udvalg af butiksalarmer i forskellige kategorier og til forskellige varetyper. Vi har forskellige former for tøjalarmer , tilpasset til forskellige typer af tøj og tilbehør, så man kan forhindre tyveri. Sammen med tøjalarmerne opstilles alarmantenner , der begynder at larme, hvis tyvene forsøger at forlade butikken med varer, der ikke er betalte.

Vores udvalg af tøjalarmer dækker alle leverandører af varesikringsstandere, blandt andet:

  • Checkpoint
  • Gateway
  • Sensormatic
  • Nedap
  • Crosspoint

Udover tøjalarmer har vi også safere og punktsikring , samt andre former for butiksalarmer.

Safere er små gennemsigtige bokse, som er smarte til små og dyre ting, hvor det er både nemt og attraktivt for tyvene at putte det i lommen. Alarmen er indbygget i en lille gennemsigtig æske, som de fleste vil kunne genkende fra videobutikker, hvor de bruges til at sikre at DVD’er og spil ikke bliver stjålet. Punktsikring anvendes typisk til udstillingsmodeller af eksempelvis laptops, tablets, mobiltelefoner og el-værktøj, så de ikke bare kan puttes i lommen.

Har du spørgsmål om butiksalarmer, så kontakt os

Hos Alpha Security har vi stor erfaring og ekspertise inden for butiksalarmer, så kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om hvilke sikringsprodukter, der passer bedst til dine behov. Vi giver også gerne et gratis konsulentbesøg, hvis du vil drage nytte af vores fulde viden i forhold til hvordan din butik sikres bedst muligt ved hjælp af butiksalarmer og vores andre produkter. Ligemeget om du skal åbne en ny butik, eller bare vil have et sikkerhedstjek i en allerede eksisterende butik, så kan vi hjælpe dig med at finde den optimale løsning. Det eneste du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen til højre på siden, så hører du fra os så hurtigt som muligt.