Specialister i effektiv butikssikring

Alpha Security er specialister i butikssikring. Vi har mange års erfaring inden for feltet og tilbyder et bredt sortiment inden for butiksalarmer og overvågning. Vi hjælper vores kunder med valg af løsning, installation af udstyr og løbende vedligeholdelse. Alpha Security tilbyder:

  • Gratis konsulentbesøg og analyse af netop dit behov
  • Gratis installation og vejledning i brug af dit alarmsystem
  • Komplette løsninger til små og store butikker
  • Dag-til-dag levering
  • Prisgaranti

Konsekvensen af ikke at fokusere på butikssikring

Det er meget nemt for tyve at spotte de butikker, som ikke sikrer sine varer ordentligt. Dårlig butikssikring kan have meget alvorlige konsekvenser for butikker. Butikstyveri er mere end bare en økonomisk bekostning, hyppig butikstyveri påvirker også følgende parametre:

  • Tryghed
  • Kundeoplevelsen
  • Lagerbeholdningen

Forebyg tyveri med bedre butikssikring

Hos Alpha Security har vi specialiseret os i butikssikring på højeste niveau. Vores nøgleord er service og høj kvalitet, og vi går hverken på kompromis med vores arbejde eller vores produkter. Vi kan levere butikssikring til alle typer forretninger, heriblandt: mode- og sportstøj, materialister, byggemarkeder og elektronikbutikker. Vores store produktsortiment dækker alle behov inden for videoovervågning , tøjalarmer , udgangsantenner , metaldetektorer og meget mere.

Reducér svind med op til 66%

Vi kan også tilbyde en helt ny type alarmbrik, som har været under udvikling i 7 år. Alarmbrikken hedder Concept Tag, og adskiller sig fra almindelige alarmbrikker, ved at være fuldstændig ubrydelig.

Det giver din butik en langt større sikkerhed, og butikker der har skiftet til Concept Tag, har oplevet en reducering af svind på op til 66%

Du kan læse meget mere om varesikring af din butik her på siden. Du er også velkommen til at tage kontakt til os på tlf.: 49 71 70 77 eller E-MAIL: INFO@ALPHA-SECURITY.DK hvis du har nogle spørgsmål, så står vi altid klar med hjælpen.