Alarmbrik, alarmetiketter og alarmlabels til alle formål

Mindsk tyveri i din forretning med en alarmetiket

Døjer du meget med svind? Det meste af det er højst sandsynligt opstået ved tyveri. Alarmbrikker og alarmetiketter kan hjælpe dig med at mindske eller helt undgå svind.

Som en del af vores varesikring tilbyder Alpha Security A/S professionelle alarmbrikker, alarmetiketter og alarmlabels til din butik. Vi sælger dem både for sig og i forbindelse med større sikringsløsninger.

Hos Alpha Security A/S har vi kunder fra Jylland, Fyn, Sjælland og resten af Danmark. Så uanset om du kommer fra København, Odense, Aarhus eller Aalborg, så står vi altid klar til at hjælpe dig og din forretning.

Hvad er alarmbrikker, alarmetiketter og alarmlabels?

Alarmbrikker, alarmetiketter og alarmlabels anvendes af stort set alle aktører i detailhandlen. Alarmbrikker sikrer mod tyveri, idet de aktiveres af antennerne ved udgangen, når en vare tages med ud af butikken. På denne måde kan man mindske eller helt undgå svind. Alpha Security A/S kan tilbyde forskellige typer af alarmer:

  • Alarmetiketter/brikker med selvklæbende funktion
  • Alarmetiketter/brikker med nåle (til tøj)
  • Farvebrikker/udealarmer til gadevarer m.m.
  • Alarmlabels

Vi fører verdens stærkeste alarmbrik

Finder du ofte åbnede eller ødelagte alarmbrikker, så kan løsningen være den nyudviklede og patenterede alarmbrik Concept Tag. Concept Tag er den eneste alarmbrik på markedet, som er praktisk talt ubrydelig. Den kan hverken åbnes med en stærk magnet eller med metalkroge.


Det har resulteret i, at butikker, som har skiftet deres alarmbrik ud med Concept Tag, har kunnet reducere deres svind med op til 66%. Du kan læse meget mere om Concept Tag på deres hjemmeside.

Alpha Security A/S har den rette løsning til dig

Afhængig af hvilken type produkter, din butik sælger, kan vi udvælge den rette løsning til dig. Har din butik et bredt sortiment, kan en kombination af flere typer alarmer være relevant.


Den bedste alarmløsning bygger på hver enkelt butiks individuelle behov, og der er således ikke kun ét facit. Vi tilbyder et gratis konsulentbesøg, så vi kan hjælpe dig med at finde frem til den bedst mulige løsning til netop din butik. Uanset om i har behov for alarmetiketter, butiksovervågning eller kundetællere, sidder vi klar med et godt tilbud.

Kontakt os og hør mere

Ønsker du at høre mere om vores udvalg af alarmer, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til, at rådgive og vejlede dig bedst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs meget mere om vores produkter her:​

GRATIS SIKKERHEDSTJEK 

UDFYLD FORMULAREN, OG BLIV KONTAKTET INDEN FOR 24 TIMER.​

 
 
 
 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CONCEPT TAG

​VERDENS STÆRKESTE ALARMBRIK​


​◘ Reducerer svind med op til 66%

◘ Tjen investeringen hjem inden for et år

◘ Eneste alarmbrik, som ikke kan brydes op

Få et gratis konsulentbesøg og analyse af netop dit behov

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

✔️Reducerer svind med op til 66%

✔️Tjen investeringen hjem inden for et år

✔️Eneste alarmbrik, som ikke kan brydes op

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Alpha Security A/S

CVR: 19042987

fb   in

info

Strandvejen 251A
​2920 Charlottenlund

Kontakt

Telefon: 49 71 70 77

Email: info@alpha-security.dk