Trådløs videoovervågning

Videoovervågningen er med til at mindske tyveri i din butik. Det har både en præventiv effekt men er også et effektivt værktøj til at overvåge butikken og spotte tyve, der forsøger at stjæle. Alpha Security A/S tilbyder professionel trådløs videoovervågning. Uanset hvilken løsning du måtte ønske, kan Alpha Security A/S hjælpe dig med butikssikring til netop dit behov.

Vi tilbyder blandt andet følgende typer af kameraer:

 

Professionelle videokameraer

Flere og flere trådløse sikkerhedsløsninger ser dagens lys. Det skyldes blandt andet, at de er sværere for en tyv at deaktivere, idet de ikke indeholder kabler, der kan klippes over. Du slipper ligeledes for synlige ledningstræk og du får derfor en visuelt flottere butik.

Fordelen ved vores trådløse videoovervågning er, at kameraet kun aktiveres, når det opfanger bevægelse. Løsningen indeholder således en indbygget, strømbesparende løsning.

Hvad er dit behov?

Har du spørgsmål, så kontakt os allerede idag! Vi tager dine behov i betragtning og skræddersyr den perfekte løsning til netop dit behov. Du kan kontakte os på telefon, via mail eller gennem kontaktformularen her på siden. Har du undren eller ønsker du et tilbud, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Bestil vores katalog her