​Sensormatic​​

Stort udvalg af Sensormatics butiksikringsprodukter

Alpha Security A/S udbyder Sensormatics butiksikringsprodukter. Alpha Security A/S kan sørge for levering og installering af elektronisk varesikring fra Sensormatic i din butik, og vi går først, når det virker. Vi har også tilbehør og reservedele til Sensormatic-systemet, hvilket giver os mulighed for at hjælpe dig, hvis du har et system i forvejen, der enten er gået i stykker eller mangler reservedele. Efterfølgende kommer vi gerne og udfører et servicetjek.

Sensormatic – Verdens førende producent

Sensormatic er verdens førende producent af elektroniske AM varesikringssystemer kaldet EAS (elektronic article surveillance). Sensormatic elektronisk varesikring er et af markedets mest effektive systemer til at sikre din butik mod tyveri.

Systemet er brugervenligt og effektivt, samt minimerer svind og tyveri i din butik. Sensormatic producerer de bedste produkter indenfor markedet af elektronisk AM varesikring, hvilket gør dem til detailhandlernes fortrukne leverandør af sikkerhedssystemer i en række lande.

Sådan virker et Sensormatic system

Et system fra Sensormatic består af deaktivatorer og aftagere ved kasserne og detektorer ved butiksudgangene. Ydermere påsættes der elektroniske brikker eller alarmetiketter på de enkelte varer i butikken. Brikkerne og alarmetiketterne starter en alarm, hvis disse ikke er deaktiveret af personalet, inden varen forlader butikken. Systemet hjælper dit personale med at sikre din butik på en let og overskuelig måde.

Diskret varesikring der øger kundeoplevelsen

Installation af Sensormatic varesikring skaber tryghed i din butik. Systemet giver dig mulighed for at have dine produkter stående fremme, uden at du behøver at være bekymret. Det er således også muligt for kunden at se produktet og have det i hånden, mens produktet er sikret. Dette er med til at øge oplevelsen og derfor salget.

De diskrete sikringssystemer er særligt velegnede, når det gælder mode- og sportstøj, materialister, byggemarkeder, radio/TV/tele- butikker og apoteker.​

For at se denne Vimeo video skal du acceptere statistik cookies

Administrer samtykke

Kontakt Alpha Securiy

Vi tilbyder også en række andre produkter, hvormed vi kan sikre din butik på en ordentlig måde. Vi tilbyder blandt andet også det fulde varesikringsprogram fra Gunnebo-Gateway, Nedap, Amersec og MTC. Vi kan også være behjælpelige med at opsætte TV-overv​ågning, ku​ndetællere, pu​nksikring og bibli​otekssikring. Endelig tilbyder vi konsulentbesøg, hvis der er behov for det.

Uanset om du vil høre mere om vares​ikring eller nogle af vores andre services, så er du velkommen til at kontakte os på 49 71 70 77 eller udfylde kontaktformularen herunder, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi sidder altid klar med et tilbud uanset om det omhandler tøjalarmer eller butiksalarmer.

GRATIS SIKKERHEDSTJEK 

UDFYLD FORMULAREN, OG BLIV KONTAKTET INDEN FOR 24 TIMER.​

 
 
 
 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CONCEPT TAG

​VERDENS STÆRKESTE ALARMBRIK​


​◘ Reducerer svind med op til 66%

◘ Tjen investeringen hjem inden for et år

◘ Eneste alarmbrik, som ikke kan brydes op

Få et gratis konsulentbesøg og analyse af netop dit behov

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

✔️Reducerer svind med op til 66%

✔️Tjen investeringen hjem inden for et år

✔️Eneste alarmbrik, som ikke kan brydes op

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Alpha Security A/S

CVR: 19042987

fb   in

info

Strandvejen 251A
​2920 Charlottenlund

Kontakt

Telefon: 49 71 70 77

Email: info@alpha-security.dk