Reducerer svind med op til 66%
Tjen investeringen hjem inden for et år
Eneste alarmbrik, som ikke kan brydes op

+ Læs mere

CONCEPT TAG
VERDENS STÆRKESTE ALARMBRIK

Alarmetiketter og alarmbrikker til alle formål

Døjer du meget med svind? Det meste af det er højst sandsynligt opstået ved tyveri. Alarmbrikker og alarmetiketter kan hjælpe dig med at mindske eller helt undgå svind.

Som en del af vores varesikring tilbyder Alpha Security A/S professionelle alarmbrikker og alarmetiketter til din butik. Vi sælger dem både for sig og i forbindelse med større sikringsløsninger.

Hvad er alarmbrikker og alarmetiketter?

Alarmbrikker, alarmetiketter og alarmklistermærker anvendes af stort set alle aktører i detailhandlen. Alarmbrikker sikrer mod tyveri, idet de aktiveres af antennerne ved udgangen, når en vare tages med ud af butikken. På denne måde kan man mindske eller helt undgå svind. Alpha Security A/S kan tilbyde forskellige typer af alarmer:

  • Alarmetiketter/brikker med selvklæbende funktion
  • Alarmetiketter/brikker med nåle (til tøj)
  • Farvebrikker/udealarmer til gadevarer m.m.

Vi fører verdens stærkeste alarmbrik

Finder du ofte åbnede eller ødelagte alarmbrikker, så kan løsningen være den nyudviklede og patentrerede alarmbrik Concept Tag. Concept Tag er den eneste alarmbrik på markedet, som er praktisk talt ubrydelig. Den kan hverken åbnes med en stærk magnet eller med metalkroge.

Det har resulteret i, at butikker, som har skiftet deres alarmbrikker ud med Concept Tag, har kunnet reducere deres svind med op til 66%. Du kan læse meget mere om Concept Tag på deres hjemmeside.

Alpha Security A/S har den rette løsning til dig

Afhængig af hvilken type produkter, din butik sælger, kan vi udvælge den rette løsning til dig. Har din butik et bredt sortiment, kan en kombination af flere typer alarmer være relevant.

Den bedste alarmløsning bygger på hver enkelt butiks individuelle behov, og der er således ikke kun ét facit. Vi tilbyder et gratis konsulentbesøg, så vi kan hjælpe dig med at finde frem til den bedst mulige løsning til netop din butik.

Læs meget mere om vores produkter her:

GRATIS SIKKERHEDSTJEK

Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

Download Brochure