Alarmbrikker og alarmetiketter til alle formål

Døjer du meget med svind? Det meste af det er højst sandsynligt opstået ved tyveri. Alarmklistermærker eller alarmbrikker kan hjælpe dig med at mindske eller helt undgå svind. Som en del af vores varesikring tilbyder Alpha Security professionelle alarmbrikker og alarmetiketter til din butik. Vi sælger dem både for sig og i forbindelse med større sikringsløsninger.

Hvad er alarmbrikker og alarmetiketter?

Alarmbrikker, alarmetiketter og alarmklistermærker anvendes af stort set alle aktører i detailhandlen med henblik på at sikre deres butikker bedst muligt mod tyveri. Alarmbrikker sikrer mod tyveri, idet de aktiveres af antennerne ved udgangen, når en vare tages med ud af butikken. På denne måde kan man mindske eller helt undgå svind. Alpha Security kan tilbyde forskellige typer af alarmer:

  • Alarmbrikker/etiketter med selvklæbende funktion
  • Alarmbrikker/etiketter med nåle (til tøj)
  • Farvebrikker/udealarmer til gadevarer mm

 

Afhængig af hvilken type produkter, din butik sælger, kan vi udvælge den rette løsning til dig. Har din butik et bredt sortiment, kan en kombination af flere typer alarmer være relevant. Den bedste alarmløsning bygger på hver enkelt butiks individuelle behov, og der er således ikke kun ét facit. Vi tilbyder et gratis konsulentbesøg, så vi kan hjælpe dig med at finde frem til den bedst mulige løsning til netop din butik.

Vi fører verdens stærkeste alarmbrik

Finder du ofte åbnede eller ødelagte alarmbrikker, så kan løsningen være den nyudviklede og patentrerede alarmbrik Concept Tag. Concept Tag er den eneste alarmbrik på markedet, som er praktisk talt ubrydelig. Den kan hverken åbnes med en stærk magnet eller med metalkroge.

Det har resulteret i, at butikker, som har skiftet deres alarmbrikker ud med Concept Tag, har kunnet reducere deres svind med op til 66%. Du kan læse meget mere om Concept Tag her.

Alpha Security har den rette løsning til dig

Vi tilbyder et stort udvalg både inden for alarmbrikker og etiketter. Vi forhandler kun de bedste produkter på området, og sikrer dig derfor en løsning af høj kvalitet..

Ønsker du den ultimative sikring af din butik? Vi har den komplette løsning inden for sikkerhed. Læs blandt andet mere om videoovervågning.